Om Skibsted Foto

Konfirmation & Bryllup 2020 - Reserver din dato allerede nu. Kontakt Skibsted Foto


Hej og velkommen til Skibsted Foto.


Jeg hedder Charlotte og har fotograferet mennesker i over 20år, jeg startede tidligt med selv at fremkalde billeder tilbage i slutningen af 80'erne. Jeg er det man kalder autodidakt fotograf med mange års erfaring, jeg elsker at finde på nye ting og er med på nye kreative ideer.


Jeg har i mere end 12 år været koncertfotograf på spillestedet Kulisselageret i Horsens.

Jeg har bl.a. taget billeder af:

Kira & the kindred spirits, Grand Avenue, L.O.C, Nikolaj og piloterne, Ramjet, Camille Jones, Baal, Kick the Kangaroo, Mercenary, The Defectors, Carpark North, The Collins, The Blue Van, Red Warszawa, Hatesphere, Mnemic, Johnny Deluxe, Volbeat, Rasmus Nøhr, Magtens Korridorer, IDA Corr, Johnson, Thomas Buttemschøn, Hotel Hunger, Roar Amundsen - songwriter og mange mange flere...


Jeg fotograferer:

- Nyfødte, Børn, Familier, Gravide maver, Modeller, Billeder til Morgengave, Bryllup, Konfirmation, Barnedåb, Billeder til LinkedIn, FaceBook, personalebilleder, CV/ansøgninger portrætter, produktbilleder (packshots) og også billeder til brochure/folder.


Jeg hjælper også gerne med:

Design af LOGO både analog skitser og digialt i InDesign, opstilling og hjælp til hjemmeside - evt. hjælp til selvhjælp i One.com. Hjælp til fotobøger, opstilling og bestilling. Print af storformat op til 100cm i bredden.


Jeg har igennem mange år arbejdet med portrætfotografering af modeller og helt almindelige mennesker, små som store. Jeg har en go erfaring med at få det bedste frem i de folk jeg stiller foran mit kamera.


Jeg har i 7 år arbejdet i en børnehave 4 dage om ugen og fotograferer sideløbende hermed. Jeg har 2 dejlige børn og masser af erfaring med frække, søde, vilde og generte børn.

Jeg læser nu til Multimediedesigner i Århus.


Jeg synes det er vigtigt at skabe en god kontakt til mine gæster/kunder som kommer og skal fotograferes. Der er altid tid til at hyggesnakke og tid til at komme med ønsker og jeg er meget åben for nye ideer. Jeg har mange familier som bruger mig fast til at forevige deres søde poder.

Når du bestiller en tid eller ønsker at få et tilbud på fotografering, så hjælper det rigtig meget med lidt oplysninger.


I din mail kan der f.eks stå følgende information:


Hvornår passer det bedst for dig/jer at komme? Kan der skrives et par datoer eller bestemte uge-dage i mailen?


Ved konfirmation, bryllup eller anden fastlagt dato, skriv da gerne dato, sted og tidspunkt i mailen.


Hvem og hvor mange skal med på billederne? (børn, voksne, dyr mv.)

Hvis der skal tages billeder af børn, så kan alderen på børne også være vigtig, så jeg får sat den rigtig mængde tid af til jer, og måske skal der tages hensyn til middagslur mv.


Hvor mange billeder ønsker I ca. at få taget?


Hvem er modtager af billedet? Bedsteforældre, eller måske er det til et CV


Har I nogen ønsker til mål som billederne skal have?


Skal billedet i en bredformat ramme eller højformat? eller måske skal det være kvadratisk?

(det kunne være du allerede har købt en ramme, eller at billedet skal hænge sammen med andre billeder og de skal måske have samme mål?


Ønsker du mere information kan du klikke på"værd af vid" -  her finder du svar på det meste.

 
 
 
 
 
Skibsted Foto må gemme mine kontaktoplysninger, til de ikke er relevante mere. Oplysningerne bruges kun af Skibsted Foto til at kontakte mig og evt. til oprettelse af faktura. Jeg kan til enhver tid bede Skibsted Foto om at få mine oplysninger slettet.
 
 
 
 
 

Modelbilleder/Portrætbilleder helt gratis?


(TFP/TFCD)

Jeg søger modeller til at prøve-skyde med forskellig studieopsætning og lys. Det er ikke alle jeg kan tage ind og bruge som modeller,

men send mig en mail med billede af dig selv, og evt. en kommentar om hvilke slags billeder du kunne tænke dig at få taget. kontakt@skibsted-foto.dk


Jeg er interesseret i at tage frisørbilleder, så hvis du elsker at få nyt, anderledes og farverige frisure, så vil jeg gerne forevige dem dor dig.

Billederne bliver brugt på min hjemmeside/FB-side og til min portfolio-mappe og du får dem digitalt.


Jeg spørg selvfølgelig først, og kontrakt udfyldes, så der er klare linier for hvad vi tager af billeder, og hvis du er under 18år så skal der være underskrift på kontrakten af en forælder/værge.


Hvad er TFP/TFCD for noget?

TFP/TFCD er en forkortelse for "Time for Print"/"Time for jpeg", og betyder at der ikke er nogen betaling mellem fotograf og model.

Modellen betaler med sin tid og fotografen betaler med billeder - Jeg bruger Dropbox.


Alle billeder har brug for computerredigering og det vil derfor ikke være muligt at få billederne med lige efter fotoshoot.


SØGER SAMARBEJDE MED MUA og frisør

SKIBSTED FOTO IVS 2019 

Hovmarksvej 120,

8700 Horsens.


kontakt@skibsted-foto.dk 

29216850 (gerne sms) 

CVR 38701444

Forretningsbetingelser.

Der må ikke tages billeder fra hjemmesiden.

Det er ikke lovligt at kopiere/låne billeder fra siden.


© Copyright


COOKIES & GDPR