Forretningsbetingelser

Konfirmation & Bryllup 2020 - Reserver din dato allerede nu. Kontakt Skibsted Foto

FORRETNINGSBETINGELSER

PRIVATE KUNDER


PRISER

Alle priserne er inkl. moms, redigering af billederne og udlevering af digitale filer (jpg filer, ikke print på papir), men eksl. transport uden for Horsens (4 kr. pr. kørt km. frem og tilbage) , med mindre andet er aftalt.

Priserne er ved almindelige billeder i farve eller sort/hvid, er der specielle ønsker om Sepiatone eller ønske om billeder både i farve og sort/hvid, skal det gerne aftales inden vi går i gang, da der bliver lagt et tillæg på den aftalte pris.

Ved bryllupsbilleder er alle billeder som udgangspunkt i farve, nogle udvalgte billeder laves i sort/hvid eller anden ønsket tonefarve.

Alle bestilte billeder udleveres (efter aftalt redigeringstid) digitalt i ønskede størrelse/mål på USB-stik (medbragt) eller via Dropbox. USB-stik kan købes til 40-85 kr. ved Skibsted Foto.

Skibsted Foto udleverer desværre ikke billeder som er uredigeret til private.


REGLER OG ANSVAR I STUDIET

Det er til enhver tid kundens ansvar, at sørge for at børn og babyer ikke kommer til skade ved ophold i studiet. Skibsted Foto kommer med vejledning til sikkerhed under fotograferingen, så fotograferingen kan foregå sikkert og det kan blive en succesfuld oplevelse for alle. Det er vigtigt at forældre holder øje med børn som venter på at blive fotograferet. Børnenes sikkerhed i studiet er forældrenes ansvar, udstyret i studiet er Skibsted Fotos ansvar, også i tilfælde af at noget går i stykker.


FJERNELSE AF AR, STRÆKMÆRKER OG SAMMENSÆTNING AF FLERE BILLEDER

Hvis der er ønsker om yderligere redigering af f.eks. fjernelse af skoldkopper, sår, ar (strækmærker), sammensætning af flere billeder eller kombineret sort/hvid og farvebillede, så aftales et tillæg til prisen alt efter omfang.


AFBUD OG SYGDOM

Når du bestiller en almindelig tid til fotografering i studie, har du altid den mulighed at den aftalte tid kan skubbes eller aflyses hvis der forekommer sygdom eller anden forhindring, dog skal aflysning helst ske senest dagen inden den aftalte tid og på sms eller opringning..


Ved aflysning af bryllupsbilleder, konfirmation og andre fotograferinger af begivenheder i weekenderne, skal der aflyses pr. telefon eller mail 30 dage inden aftalen, så Skibsted Foto kan indgå nye aftaler den pågældende dag. Hvis der ikke aflyses i tide, påregnes det at betale det halve af hvad opgaveprisen lyder på, dvs. Konfirmationsbilleder til 1150,00kr , ved afbud 29 til 0 dage før konfirmationen betales der 575,00kr.

Det har desværre været nødvendigt at lave denne gebyrtilføjelse.

Skulle det ske at Skibsted Foto er nødsaget til at aflyse en aftale p.g.a. alvorlig sygdom eller dødsfald af nær familie, vil det indbetalte Depositum/reserveringsbeløb selvfølgelig returneres så hurtig som det er muligt. Ingen ønsker at skulle aflyse en aftale og Skibsted Foto vil gøre alt for at afhjælpe, og prøve finde en anden fotograf til at løse opgaven. Dog kan Skibsted Foto ikke stå til ansvar overfor andre fotografers timesats og deres pris på div. fotografiske opgaver.

 

KONFIRMATION

Reserveringsbeløb/betaling - når konfirmationsdatoen er fastsat og datoen er booket i SKIBSTED FOTO kalender (det foregår via mail) vil der når detaljerne omkring konfirmationen og fotografering er på plads blive sendt en faktura til kunden med de oplysninger og detaljer som der er aftalt omkring dagen. Det vil også være muligt af betale Fakturaen fra denne dag og frem til 14 dage før fotograferingen.


BRYLLUP

Depositum/reserveringsbeløb lyder på det ½ af den aftalte pris og betales senest 30 dage inden brylluppet.

Det resterende beløb betales senest på dagen for fotograferingen, men gerne før.

Depositum/reserveringsbeløb refunderes ikke ved aflysning.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til billeder og tekst tilhører Skibsted Foto, Skibsted Foto kan til enhver tid ændre og rette i forretningsbetingelserne. Alle aftaler er underlagt de gældende forretning betingelser. Forretningsbetingelserne er altid vedhæftet Fakturaen. Er det ikke muligt at godkende/acceptere/overholde forretningsbetingelserne skal det straks oplyses på Kontakt@skibsted-foto.dk


Med venlig hilsen

Charlotte Skibsted

Skibsted Foto IVS

14-01-2019BETALING


KONTO OG MOBILEPAY

Betaling foregår ved at overføre det aftalte beløb på fakturaen til konto: 3409  12311486 eller på MobilePay – Erhvervsnr. 66216. Ved alm. studiefotografering kan der betales med det samme, eller indenfor 8 dage.


REKLAME OG MARKEDSFØRING

Billeder som skal bruges til reklame eller anden form for offentlig brug f.eks. markedsføring af et produkt, kan bestilles efter aftale.

Hvis der ved en erhvervsopgave ønskes udlevering af RAW filer skal det aftales det inden opgaven er påbegyndt.

Skibsted Foto udleverer desværre ikke billeder som er uredigeret eller RAWfiler til private.


FLERE OPGAVER SAMME STED/TID

Hvis der skal tages billeder til ride stævne, konfirmation eller

eventbilleder af f.eks. en rytter, danser eller sportsudøver, vil jeg tage mig retten til at indgå flere aftaler det pågældende sted.

Det er både til fordel for Jer og andre som kunne have lyst til at få taget billeder. Der kan udregnes et tilbud ved flere opgaver samme sted.


RETURRET

Når kundens fotografering er overstået og der er lavet aftale om levering af de digitale filer er aftalen bindende og der er ikke returret på de digitale filer, eller på studietiden. Fejl og mangler skal oplyses inden for de første 14 dage efter modtagelsen.

Skulle der være fejl eller mangler ved de leverede billeder, vil Skibsted Foto udbedre fejlen så hurtig som muligt. Skulle det ikke være muligt vil der blive tilbudt et tilsvarende billede. Det er altid en fordel at kigge de modtaget filer igennem, så en fejl kan opdages og rettes med det samme.

Det er selvfølgelige altid i Skibsted Fotos interesse at afhjælpe med hvad problemer der kunne opstå med dropbox eller bestilling af billeder, men det er ikke Skibsted Fotos ansvar hvis de modtaget billederne forsvinder fra Kundens computer eller hvis billederne bestilles hos en fotohandler i forkert format. Skibsted Foto yder ingen garanti efter billederne er downloadede til kundens computer.


EJENDOMSRET OG OPHAVSRET M.V.

Billedefiler købt hos Skibsted Foto må køber kopiere og printe i så mange eksemplar som der ønskes, køber har brugsretten til billedfilerne. Køber har ikke ret til at ændre billederne, eller videresælge billederne til 3.part. Billeder taget af Skibsted Foto må kun bruges i konkurrencer med skriftlig godkendelse fra Skibsted Foto.

Billedfiler som er i dropbox til gennemgang/udvælgelse i mappen ”Prøvebilleder” med vandmærke påtrykt ”prøvebillede” må kun bruges til gennemsyn. Bruges billedefiler med vandmærke som ”prøvebillede” alligevel til print eller på sociale medier UDEN aftale med Skibsted Foto, vil dette blive tolket som brud på brugsret og ophavsretsloven og kan faktureres med 750kr. pr. Brugt billede fil.


ERHVERVSKUNDER


Tilbud til erhvervskunder leveres inklusiv moms, med mindre andet er aftalt.

Billeder som skal bruges til reklame eller anden form for offentlig brug f.eks. markedsføring af et produkt, kan bestilles efter aftale. Alle tilbud der gives har en udløbsfrist som fremgår af tilbuddet. Hvis kunden ønsker at ændre i et tilbud, fremsendes et nyt tilbud.


ÆNDRINGER

Ønsker kunden en ændring på en igangværende opgave, kan der påregnes at det vil koste ekstra for disse ændringer, og en skønnet merpris vil blive fremsendt, inden der tages yderligere stilling til den fremadrettede arbejdsopgave.


RAW-FILER

Hvis der ved en erhvervsopgave ønskes udlevering af RAW filer og hermed også ret til selv at redigere i billedfilerne skal det aftales inden opgaven er påbegyndt.

SKIBSTED FOTO IVS 2019 

Hovmarksvej 120,

8700 Horsens.


kontakt@skibsted-foto.dk 

29216850 (gerne sms) 

CVR 38701444

Forretningsbetingelser.

Der må ikke tages billeder fra hjemmesiden.

Det er ikke lovligt at kopiere/låne billeder fra siden.


© Copyright


COOKIES & GDPR