Hvordan vælger du den rigtig fotograf

Konfirmation & Bryllup 2020 - Reserver din dato allerede nu. Kontakt Skibsted Foto


Hvordan vælger du den rigtige fotograf?


At vælge en fotograf til at tage billeder til dit bryllup kan tage lang tid hvis du ikke allerede har en fast fotograf du kommer hos og føler dig tryg ved.


Måske spørger du dig frem med venner og familie om de kender en der kan tage billeder på den store dag.

Måske spørger du på de sociale medier og får en massiv strøm af svar i øst og vest, som gør dig endnu mere forvirret over hvad og hvem du skal vælge.


At fotograferer til bryllup, konfirmation og andre store begivenheder kræver, at man har tillid til den person der skal udføre opgaven. Hvis du tilmed kan finde en god kemi med din fotograf og at I virker til at være på bølgelængde med hinanden, kan fotograferingen foregå uden alt for meget nervøsitet og stress.


Jeg har følgende råd inden du vælger en fotograf der skal forevige din dag:


  • Hvad er dine/Jeres tanker om hvordan opgaven skal udføres, tidsrum.
  • Hvad ligger budgettet på.
  • Kender I nogen som kan anbefale en fotograf, hvis nej, hvordan finder man så en der kan løse opgaven?
  • Hvis I får anbefalet et fotograf, så tjek endelig om fotografen har taget bryllupsbilleder, da det er et helt emne for sig, og det kræver en del rutine og overblik at kunne udføre en sådan opgave til UG.Tjekliste når du skal finde den rette fotograf:


  • Tjek om personen/fotografen har en hjemmeside, eller viser sit arbejde andre steder.
  • Se efter referencer på hjemmesiden, tjek evt. om de har en facebook side og kig efter om du har venner som også "synes godt om" siden og spørg dem om de kender fotografen.
  • Tjek om fotografen har tilføjet en adresse, billede af sig selv og at hjemmesiden virker troværdigt.
  • Skriv, ring og hold evt. et møde med fotografen så du kan mærke om den rigtig kemi er der.
  • Spørg ind til hvordan tidligere opgaver er løst, f.eks om der er reserve-kamera med og om I evt kan se billeder taget fra en ligende begivenhed.
  • Få en snak om dagen og lav en forventningsafstemning sammen med fotografen, så der kan skrives et godt tilbud til Jer med alle Jeres ønsker og ideer til dagen.


Det er rart for både Dig/Jer og fotografen, at der er nedskrevet hvordan dagen løber af stablen og hvilke ting der skal tages billeder af og hvordan det gribes an.

De fleste fotografer tager et booking-beløb, eller ønsker at 1. rate af prisen betalet ved bestilling af fotografering til Bryllup og større events, det er helt normalt.SKIBSTED FOTO IVS 2019 

Hovmarksvej 120,

8700 Horsens.


kontakt@skibsted-foto.dk 

29216850 (gerne sms) 

CVR 38701444

Forretningsbetingelser.

Der må ikke tages billeder fra hjemmesiden.

Det er ikke lovligt at kopiere/låne billeder fra siden.


© Copyright


COOKIES & GDPR